Mottagningen utan egna läkare

Jag ser en reklam på en tidningssajt och kan inte låta bli att känna igen bilden.

svett

Den hittar man nämligen på stock foto sajter till försäljning. Se själva här:

 

Och det är klart att man undrar om den här världskända svettkliniken inte har egna läkare som man få fotografera eller om det var lättare att köpa en bild än att anlita en egen fotograf (vilket är iofs självklart). Hade dom dock anlitat en fotograf så hade det varit en aning trovärdigare.

På det här sättet kan jag inte låta bli att fundera även över deras kompetens inom den egna branschen.

Jag skrev om detta tidigare och undrar fortfarande om inte alla dessa bildbyråer borde vara för meningslösa tidningsartiklar så att alla företag som gör egna reklam borde också anlita egna fotografer.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.