maj
15
Finns under Allt av admin dagen 15-05-2012

Jag vill inte framstå som en domedagsprofet men jag börjar bli lite orolig…

Efter alla “bubblor” på marknaden oroar jag mig över den kommande “Facebook-bubbla” som kan komma att uppstå när ett företag värt 5 miljoner dollar börsnoteras till ett värde av 100 miljarder dollar. Facebook tjänar helt enkelt inga pengar. Om dom inte börjar sälja alla privata uppgifter till olika stater, dvs.

Kombinera det med Greklands kris, dvs. den sk. Euro-kris, och allt annat vakuum i den internationella politiken efter senaste 10-15 årens krigföring samt krisdrabbade länder efter finanskrisen, och det ser inte så bra ut.

Att inte tala om alla störda “Mangs” och “Breivikar” runt om i Västeuropa or resten av Världen villiga att “ställa upp” för att “rensa” lite.

Shit, jag har lust att flytta till Western Samoa eller nåt i 10-20 år tills det vänder till det bättre.

Jag hoppas verkligen att jag har fel och att allting blir som det borde vara. Men om det sker på riktigt, kom ihåg var ni läste det först!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (No Ratings Yet)
Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: