feb
15
Finns under Allt Annat av admin dagen 15-02-2012

Bara en vanlig dag i Indien…

Precis när jag trodde att inslaget från Mumbai (Bombay) var tråkig med det gamla vanliga om hur deras ledning skiter fullständigt i befolkningen såg jag mitt i rutan en kille med ståkuk. Min fru säger att han måste ha något i fickan eftersom dom skulle aldrig visat sånt i TV men jag tror “stenhårt” på att det en en “eregerad penis” (om man vill nu uttrycka sig  lite mildare trots att alla kallar det för just “stånd”): http://svtplay.se/v/2711209/rapport/15_2_19_30

Bilden är ca. 23:48 in i programmet så döm själva:

Här kommer det igen om ni missade det:

Ja, nog verkar de vara intresserade…

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (No Ratings Yet)

Comments

admin on 26 februari, 2012 at 11:20 f m #

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: