sep
19
Finns under Allt Annat av admin dagen 19-09-2011

Dessa bilder är från SVT. Är det såna här “demokrater” som har nu makten efter “den arabiska våren”? Världen är mycket osäkrare och jag vill minnas vem som osäkrade vapnet. Därför var jag emot Libyen insatsen. Dom kämpade intemot Kadaffi (Gadaffi) för att han var diktator utan för att dom ville ha fria händer att införa islamisk stat. Likadant är det med Tunisien och Egypten. Den som lever får se och som en god vän till mig sa: Bevara oss att bli vittnen till viktiga historiska händelser.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (No Ratings Yet)

Comments

[…] skrev jag om vilka som står bakom dessa revolutioner i Nordafrika. Det är inga demokratiska element. Men någon tjänar väl pengar på det […]


Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: