Apotek på nätet

När statens monopol på Apoteksverksamheten togs bort blev många glada. Bland andra jag. Inte för att jag är en som går till apotek stup i kvarten utan för att jag tycker att staten skall inte ha monopol på nåt. Om staten skall blanda sig i någon verksamhet så skall det vara därför för att skapa konkurrens så att nån privat ägare inte själv skapar monopol. Jag föredrar konkurrens framför monopol alla gånger.

Nu för tiden har det dykt upp en himla massa apotek runt om i landet på en hel del plaster som har gjort det mer tillgängligt för folk att handla sina läkemedel. Och numera kan man även köpa läkemedel på nätet.

En gång för ett tag sedan behövde jag ett kosttillskott och hittade det på apotekets hemsida. Det stod att man måste beställa då alla butiker inte hade det. Vad gör man då? Man beställer den online. För fraktfri leverans hämtade jag varan i det lokala apoteket där jag även betalade varan. Helt problemfritt och väldigt smidigt.

Andra bloggar om: , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.