jun
28
Finns under Allt Annat av admin dagen 28-06-2011

Kan inte Wasa Kredit och andra marodörer med kanon erbjudanden sluta skicka sina brev till mig? Jag är helt ointresserad av deras lån och att ta hand om alla dessa kuvert och annat skräp som dom skickar.

Finns det någon vettig människa som får ett sånt kuvert och får för sig att man kanske kan ta ett lån till “bara” 6%-lig ränta? Dom kanske tar mig också för en halvkorkad snubbe som sitter hemma och köper deras skitsnack om extra-erbjudande?

Business kanske går ut på just det då det är en smutsig business.

Jag ser dom inte som annat än som miljömarodörer som skapar skräp. Skräp-företag, det är vad dom är.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (No Ratings Yet)
Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: