Nedknarkad eller stupfull Amy Winehouse?

Så här förstörd har ni aldrig sett Amy Whinehouse. Folk betalade runt 400 spänn för att se henne ta av sig skorna (det första hon gjorde), krama musikerna och mumla nåt istället för att sjunga. Notera att folk i Serbien tjänar runt 2-3000 kronor per månad. Enligt arrangören blir det ingen återbetalning. Skandal!

Var stupfull på scenen | Klick! | Nöjesbladet | Aftonbladet

Amy Winehouse ställer in | Kultur | SvD

Amy Winehouse ställer in – DN.SE.

Amy Winehouse utbuad på scen – Musik – Musik Musiktoppen Musiktips Konserter | Expressen Nöje.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

2 thoughts on “Nedknarkad eller stupfull Amy Winehouse?

  1. Jag tycker det är skamligt att hon ens fick komma upp på scenen. hennes bandmedlemmar ser ut att bara stå och skratta åt det hela, istället för att tillsammans med henne lämna scenen. Bandmedlemmarna verkar heller inte ha så värst mycket vett i huvudet.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.