Drogade barnsoldater? WTF?

Juholt påstår att man inte vill bomba Libyens officiella armé eftersom det skall finnas “drogade barnsoldater” bland dom. Varifrån denna information, vill man gärna veta.

Som vanligt besitter sossarna information som varken NATO eller FN har.

Man kanske kan fråga honom om rebellernas demokratinivå också. För det är varken demokratikämparna av västeuropeisk modell eller andra typer man skulle vilja få besök av kl. 2 på natten. Faktum är att det har inte hänt tidigare att FN hjälper revolutionen i ett annat land. Speciellt med tanke på att det är islamister som sponsrar rebellerna.

KRIGS-KRIGET | Nyheter | Aftonbladet

Juholt stoppade planerna för JAS | Expressen

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 thoughts on “Drogade barnsoldater? WTF?

 1. Det är klart att barnsoldater används admin, tror du helt plötsligt att Khadaffi har blivit moralisk. Att barnsoldater är drogade är knappast någon fiktion.. det kanske låter otroligt för en person boende i Sverige, men läser man in sig i ämnet så visar sig en annan bild. Det här är ett skitigt krig och jag tycker det är lite obehagligt när du gör politiska poänger av saker som är blodigt allvar.

 2. För att göra en sak klar: jag skulle inte vilja att omvärlden ingriper när några islamister försöker ta makt i ett annat land. Personligen tror jag inte på att polisen/armén medvetet dödar oskyldiga civila eller att det finns en order att döda civila. Att man handkas med demonstranter hårdare/annorlunda en i en demokrati är väl självklart men att fortsätta orsaka lidande med att bomba landet är obegripligt för mig. Nu får du ta vilken slutsats du vill.

  På tal om hur man handskas med demonstranter kan man minnas kravallerna i Göteborg. Var inte det fortfarande i Sverige?

  Självklar finns det risk att blir skjuten på när man deltar i en demonstration som är avsedd att störta en despot.

  Det betyder att jag vill att libyerna själva skall få bestämma hur dom skall ha det. Finns det tillräckligt starka skäl att revoltera, så finns det folk som vill dö för den saken. Finns det inga större skäl så skall man inte få hjälp av omvärlden. Det har historien bevisat oss.

  Men jag kan ha helt fel. Jag bara tycker så tills jag får reda på andra saker (bevis).

  Jag vet att medierna kan snacka hur mycket skit som helst utan att ha grund för sina påståenden. Det enda jag vet nu är att vi vet ingenting än.

  Då skall man inte förolämpa folk i onödan och tro att libyerna drogar sina barn och sätter uniformer på dom.

  MVH admin

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.