jul
30
Finns under Allt av admin dagen 30-07-2009

Kritik mot receptfritt bantarpiller | Kropp & hälsa | Aftonbladet.

Jag kan nästan garantera att försäljningen kommer att öka dramatiskt efter såna inslag.

Vill man motverka något är väl bättre att bara ignorera det.
På det här sättet ökar bara information om att det finns till försäljning.

Beställd journalistik kallar jag det för.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (6 votes, average: 4,67 out of 5)

Comments

FooBar on 31 juli, 2009 at 9:16 f m #

Alli (och receptbelagda Xenical – dubbelt så starkt som Alli) är jävligt bra HJÄLPMEDEL för den som verkligen vill gå ner i vikt. A och O är dock givetvis, SOM ALLTID, rätt kost och träning. Äter man Alli och råkar få i sig lite för mycket fett så kan det leda till blöta fisar, men mer än så är det inte. För att skita olja, som det skrivs om i inlägget, behöver man i praktiken äta enbart, och inget annat än, chips med dip en hel dag. Och ursäkta mig om jag inte tycker synd om de som misshandlar sig själva med en sån diet.
Alli är receptfritt och det är jävligt bra, för det kan hjälpa den stora mängden av folk som vill ha lite hjälp på traven. Om en liten klick människor (fettkolosser utan hjärna eller anorexiaoffer) inte klarar av läkemedelet så ska inte det förstöra för den större mängden som klarar av det. PERSONLIGT ANSVAR!! (men det gillar ju inte “folkhemmet”)


Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: