Frida Boisen flummar

Jag läste i City om hur Frida Boisen hoppar på Chippen för att han “sålde” sig till Saudiarabien. Enligt denna oseriösa krönika kommer hans fru (flickvän?) att leva i ett fängelse utan sig like. Som om det inte går att resa utomlands eller att vara sig själv hemma.

Men visst går det bra att babbla hemma i Sverige hur illa är det någon annanstans utan att själv ha varit där och visst är det bra att gnälla över hur illa anpassade människor bosätter sig i Sverige utan att själv vilja anpassa sig någon annanstans eller att vilja respektera andras regler och lagar. Vi är bäst och allt annat är skit.

Självkritik vore bättre!

Sedan tycker jag inte att alla människor bör känna till statsskick i alla andra länder i Världen. Låt fotbollspelare spela och låt statsvetare och journalister syssla med sina idéer om hur vi borde ha det precis som man bör låta politiker syssla med politik. Vanliga människor som inte är insatta kan inte heller avgöra vad som är rätt eller vad som är fel. Pumpas man med viss information om Tibet så är det det man vet utan att känna till sanningen. På samma sätt pumpades man med information om Jugoslavien, idag om Irak, Kina, Burma osv. Vem känner till hela sanningen?

Och Frida, om man är blonderad behöver man inte agera som en “blondin”.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.