Märkligaste TV-profiler

Jag undrar verkligen om man måste vara väldigt egendomlig för att vara med på TV. Det jag menar är att det är många TV-profiler som ser ut som kärnfysiker eller ena riktiga forskare. Jag tänkte här ta upp några märkliga typer.

  • Först och främst Elisabet Höglund med sin frisyr. Herregud! Ibland tror man att hon har en ful mössa på huvudet. Det är en typisk frisyr med 5000 Volts innehåll.
  • Sedan har vi hennes kollega Pär Holmgren. Tror han verkligen att det är snyggt med det håret? Jag överdriver inte om jag säger att jag har antingen svårt att koncentrera mig på vädret eller om jag t.o.m. låter bli att lyssna på prognosen. Allt för det (till synes) ovårdade hårets skull.
  • Kristina Lugn är en annan karaktär. Tur att man får se henne på TV väldigt sällan då. Hon får hålla sig till böckerna.
  • Men den som är den märkligaste personen jag någonsin sett på TV är faktiskt ingen TV-profil utan en författare och krönikör. Hon var Nils Petter Sundgrens ersättare en sommar i morgonsoffa när han var på semester. Det handlar om Annette Kullenberg. Alltså, ärligt, tanten skrämde mig med sina färgglada beskrivningar när hon pratade om John Wayne. Enligt henne var han en karlakarl som heter machoman. Hon var så inne i det när hon pratade om honom att man undrar om hon inte skulle hoppat på honom i den där soffan i studio om han vore där. Så det var inte bara håret, om man säger så :)

Jag ber om ursäkt i förväg om någon känner sig förolämpad men detta var bara min syn på dessa människor och hur jag upplever när de figurerar eller kör sitt gästspel i rutan. Man har svårt att koncentrera sig på annat, helt enkelt.

Snart slutar man kanske reagera.

TV-profiler

Billigalan.se

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

1 thought on “Märkligaste TV-profiler

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.