Prison Break – säsong 12

Året är 2022 och Michael och Lincoln anklagades (oskyldigt förstås) för att vara islamiska fundamentalister och terrorister och hamnade i Guantanamo där dom torteras. Enda nöjet för dom är en Kuran på arabiska som dom inte har någon som helst använding av.

Bröderna Burrows/Scofield är fortfarande på Firmans svarta lista och för att överleva måste dom rymma. Samtidigt är Sucre på Kuba för att hjälpa dom från utsidan med att muta tjänstemän, och T-bag (nu utan båda händer men med sjyssta proteser) är en av utredarna på fängelset. Då T-bag inte kan arabiska håller dom på att lära sig arabiska språket, från det redan välförbrukade Kuranen, för att kommunicera. Detta blir en utmaning för dom att rymma därifrån när hela Världen tittar på…

Det håller på att bli en så uttjatad serie att det inte skulle förvåna mig om att något liknande detta blir ett förslag till ett manus.

Billigalan.se

Andra bloggar om: , , , ,

2 thoughts on “Prison Break – säsong 12

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.