sep
28
Finns under Allt av Admin dagen 28-09-2007

På torsdagen den 27 september 2007 organiserades Kista science trapprace för 4: året i rad.

Kista Science Tower

Idén med Kista science trapprace kommer ursprungligen från tävlingen Run-up som sker i Empire State Building i New York.

Här i Kista Science Tower har man gjort en tävling för företagslag samt individuella löpare där det går ut på att springa så fort som möjligt upp för alla trapporna i Kista Science Tower. Det är i år 4:e året i rad som man arrangerar detta trapprace. Ett lag består av tre deltagare med minst en dam i varje lag. Lagets sammanlagda tider räknas. Pris delas ut i lagtävlingen men även i individuella dam- och herr-klasser. Det finns även en prisklass för specialinbjudna elitlag. I denna elitklass brukar tex. Kista brandförsvar, Nationella insatsstyrkan och Stockholmspiketen delta. Hela arrangemanget är kostnadsfritt för tävlingsdeltagare samt även för föranmäld hejarklack.

Kista science tower har 32 våningar och det nya rekordet ligger nu på tre minuter och 37 sekunder.

Rekordet har slagits av Colm O Callaghan från företaget Citat Journalistgruppen. Till andra plats kom Anders Johansson från Kista Brandstationen (3,41) och till tredje plats kom Torbjörn Chami från IBM Svenska AB, som klarade trapporna på fyra minuter och 10 sekunder.

S.A.T.S. stod för möjligheten för deltagarna att duscha. Efter tävlingen bjöds det på en riklig buffé.

Kista Science Tower

Andra bloggar om: , , , , , ,

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (No Ratings Yet)

Comments

Hasse (Gnällgubben) on 28 september, 2007 at 6:23 e m #

:-)


KistaChic » Jag har ätit mitt sista rågbröd on 2 oktober, 2007 at 10:51 f m #

[…] PS. Sakala har rapporterat från förra veckas stora händelse: Kista science trapprace. Läs tidigare inlägg om smörgåspojkarna Andra bloggar om: Smörgåsar, Kista KistaKategori: Kista, Mat i olika former, Kista Galleria, Shopping […]


MyyZz Depptripp » Blog Archive » Inte för mig on 4 oktober, 2007 at 12:13 e m #

[…] Kista Science trapprace […]


Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: