mar
13
Finns under Allt av Admin dagen 13-03-2007

Om det finns ett krigsfält i dagens Sverige så ligger det på våra vägar och i våra tvättstugor.

Man kan säga om svensken vad som helst och denne blir inte förolämpat. Men ge tusan i att ta någons tvättid eller att köra om en gubbe som är lite småsur på sin fru, barn, arbetsgivare, politiker eller lite allmänt på dåligt humör. Dessa plötsliga och oförklarliga vredesutbrott dyker förmodligen i brist på andra problem. För, om man har riktiga problem, t.ex. med ekonomin, arbetet/arbetslösheten, hälsan eller barnen bryr man sig sällan om saker som “vem är först i kön” eller “fem minuter över tiden i torktumlaren tolererar jag, inte mer!”

Två frågor kan man ställa sig:

  • Finns det en enda tvättstuga i det här landet som fungerar utan bråk?
  • Finns det en enda billist som inte svär stup i kvarten?

Andra bloggar om: , ,

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (No Ratings Yet)
Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: