Rena rama Cirkus

Cirkus Cirkör är i jämförelse ett bibliotek…

Jag har inte fattat det här med angrepp på Danielssons privata liv och krav på hans avgång.
Faktum är att inte bara han utan hela regeringen (och hela den styrande makten för den delen) förblev maktlös i flera dagar efter tsunami-katastrofen. Jag skulle inte vilja byta ut statssekreteraren eller (som faktiskt blev utbytt) utrikesministern utan hela regeringen.
Men att göra angrepp på Danielssons familj och spekulera i vad han gjorde på annandagen är oväsentligt. Vi vet vad han och hans kollegor INTE gjorde och det är det viktiga. Om han nu hade älskarinna eller gick på teater eller helt enkelt satt på toaletten bajsnödig i två dagar bryr jag mig inte om. Hans privata liv är hans privata liv. Att journalisterna rotar i politikernas privata liv är fult.
De borde istället titta på det som de gör och inte gör PÃ… JOBBET! Är de fula och lovar saker för att bli folkvalda och sedan inte uppfyller eller gör precis tvärtom borde vara mer än tillräckligt. Att däremot forska i hur de sover och vem de sover med spelar ingen roll. Vi väljer dem ändå inte efter vad de är utan vad de vill göra för oss. Gör de inte det de lovar får de gärna gå.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.