Ha, bra försök!

Landstingsråd Inger Ros, precis som andra i hennes block, gillar att råka skriva eller säga något felaktigt bara så länge det drabbar högerblocket och då speciellt Moderaterna.

På onsdagen den 17 maj 2006 skrev hon i stockholmtidningen City en lång och sorglig historia hur dåligt det går för vården, om saker hennes parti gör och vill göra, och det bästa (enligt henne och hennes sekreterare) var nog hur hon avslutade sin insändare.

Läs själva här:
inger_ros_ljuger_city 
Om det nu vore sant skulle naturligtvis vem som helst reagera. För vem skulle på bekostnad av de sjuka vilja sänka sin lön med någon hundring. Eftersom det inte var sant utan helt taget ur luften eller hennes mardrömmar fick hon på fingrarna och blev tvungen att skicka in en rättelse som kom redan dagen efter (den 18 maj 2006).

Inger_ros_city

 

 

 

 

 

 

Observera att skadan redan kan ha skett. Många människor litar på det de läser i tidningarna. De kanske inte läste rättelsen utan kommer naivt att tro på det hon felaktigt fick ur sig och kanske röstar dessa människor på henne eftersom “man inte vill ta från dem sjuka”.

Men låt oss titta lite på vad Inger Ros faktiskt gjorde under sin mandatperiod. Stockholms sjukvård är i en oändlig kris som man faktiskt får kämpa med ordentligt för att få den att fungera igen. Gravida får åka till andra län för att föda, specialistvård fås inom tre till sex månader… Jag väntar fortfarande på min tid hos en hudläkare medan min lille son (10 månader) får vänta i upp till sex månader för en ögonoperation som enligt barnläkaren är akut. Och nu kommer Inger Ros och pratar om några satsningar. Vet hut, Inger!

Är det så det skall vara, Inger Ros? Är Moderaternas (överdrivna av Inger) skattesänkningar boven till detta drama också? Under denna regering satsas miljarder på den så kallade nollvisionen i trafiken fast (citat) “det är tre gånger fler människor som varje år tar sitt liv, än som dör i trafiken”. Vem är skyldig till att det INTE satsas på förebyggande vård, Inger? Oppositionen som du försöker skrämma väljarna med? Lägg av, Inger, och byt jobb istället. Du skulle säkert passa bättre som en trafikvärd i tunnelbanan.

Andra bloggar om: , , , ,

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.