Vad skulle DU göra med 3,8 miljarder kronor?

Vad skulle DU göra med 3,8 miljarder kronor?
Vilket land skulle DU kunna köpa? Vilka Världsproblem skulle DU kunna lösa? Kan du tänka dig hur mycket pengar det är egentligen?
Svenska socialdemokrater använder dina pengar bara för att skapa nya problem.
Stockholmsförsöket, trängselskatterna, trängselskatteförsöket, vägtullar, biltullar, miljöavgifter, billströmstullar…
Ett hatat barn har många namn.
Vissa kan gilla tanken (då nåt måste göras med trafiken i Stockholm) men INGEN med lite vett i huvudet kan säga att man gillar tanken hur detta kom till. Ett relativt litet parti som endast någon procent av befolkningen röstade på kunde med sin vågmästarroll driva den tanken. Helt odemokratiskt! Visserligen är själva processen demokratisk men det representerar definitivt inte majoritetens åsikter.
Man kan även ha åsikter om betalsystemet. Springa hit och dit, kolla här och där…
Man förväntas alltså kontrollera en myndighet (vägverket).
Men oavsett. I september 2006 röstar vi om dom.
Självaste frågan kommer att vara nåt som:
Vill du att Stockholm fortsätter satsa på kollektivtrafik och fortsätta använda trängselskatterna?
Vad menas med det egentligen?
Vaddå fortsätta? Har man alltså hittills inte satsat på kollektivtrafik? Eller menar man att det inte satsades tillräckligt med skattepengar från ALLA i Stockholms län (landstingskatt) plus avgifter man tar ut i form av månadskort, säsongskort och även engångsbiljetter så nu skall även dom som absolut inte använder det börja betala?
Vad bra!
Och vänstermajoritet har mage att kalla sig solidariskt?
Nu betalar skockholmarna Robin Hood skatt och jag som stockholmare står alltså för utbyggnad av en kommun i Lappland medan min egen gata inte städas regelbundet!
Nåväl, det har alltid igenom tiderna funnits folk som försöker skona sig på andras bekostnad.
Finns det fortfarande folk som vill ge sina skattepengar till dessa skurkar? Nej, dom skall bort. Och dom skall skämmas för det dom håller på med!
NU vill dom satsa på kollektivtrafik. Kanon! I skrivande stund (27:e januari) har det gått drygt tre veckor sedan “försöket” började och man kan lugnt påstå att “dom” misslyckades rejält. I tunnelbanan ser man meddelande på skyltarna som talar om att man skall gå mot mitten då endast korta tag körs pga. vagnbrist. Pendeltåg har problem i vinterväder eftersom dom flesta tåg är för gamla och därav stora förseningar och idag var pendeltåg försenade på två olika banor i ca. 30 minuter var pga. signalfel. Och det är NU det satsas! Nog med “försöket”.
Det borde läggas ner långt innan 31:a Juli.
Jag föreslår 31. Januari så att vi glömmer det som en mardröm.
Biltullsbil
(Bilden är arrangerad)

Sossarna ljuger
(Bilden är fejkad!)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.