Att vara en politiker innebär att man måste exponera sig. Väljare måste känna till en för att man skall få personvalsröster.

Finns det bättre sätt för exponering än på webben? Man kan nå tusentals och åter tusentals med enkla knapptryckningar. Jämför det med att stå på torget och försöka vinna väljare. Barack Obama bekräftade det genom sin framgångsrika kampanj. 

Genom en kampanj på webben kan man nå sina väljare via olika verktyg som t.ex. en enkel webbsida, en Blogg eller varför inte krydda det med personliga hälsningar via Youtube och ett bildgalleri? Sakala Studio har tagit fram ett paket för dig som är politiker. Sakala Studio lämnar dig inte efter att din webbsajt blir färdigställd. Eftersom den här webbyrån är liten kan du alltid känna trygghet i den personliga kontakten. 

Sakala Studio är aldrig längre än ett telefonsamtal eller ett e-postmeddelande bort. Följande alternativ är möjliga att beställa i ”politikerpaketet”: 

Enkel och snygg politikerwebbsida med ett bildgalleri.

Avancerad politikerwebbsida med egen blogg.

Avancerad politikerwebbsida med egen blogg och nya fräscha porträttbilder.

Dessutom är det värt att veta att genom att beställa politikerpaketet skänker Sakala Studio bort 5% av vinsten (efter skatt) till en organisation efter eget val:
Rädda Barnen
Cancerfonden
Stadsmissionen
etc.

Så genom att beställa hos Sakala Studio bidrar du till en bättre Värld och ett bättre samhälle.

Ju större beställning desto större bidrag.Behöver du mer information kan du alltid höra av dig.Nu har du väl bestämt dig. Hör av dig till Sakala Studio nu.Behöver du hjälp med annat som inte ingår i politikerpaketet? Inga problem. Det kan aldrig kosta dig mer än 300:-/timma (+moms).

Klicka på Kontakt i menyn och gör din beställning.

Företaget har F-skattesedel!